Αριστοτέλης Παπαγεωργίου δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

Τ: [+30] 210 6428 000

F: [+30] 210 6457 900

vCard

Αριστοτέλης Παπαγεωργίου

δικηγόρος Αθηνών παρ' Αρείω Πάγω

Γεννήθηκε στην Αθήνα, την 3η Σεπτεμβρίου 1965. Αριστούχος απόφοιτος της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής & του 10ου πρότυπου Λυκείου Αθηνών, εισήλθε το 1983 στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1987, εργαζόμενος παράλληλα κατά το διάστημα των σπουδών του ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην INTERAMERICAN.

​Το έτος 1988 τον βρίσκει ασκούμενο δικηγόρο στο δικηγορικό γραφείο των Περικλή και Δημητρίου Παπαγεωργίου, που ως κύριο αντικείμενο δικηγορίας είχαν τ' ακίνητα και τις  επιχειρήσεις αντιστοίχως, με εξειδίκευση στα ξενοδοχεία και στον τουρισμό.

Το έτος 1990 ορκίζεται δικηγόρος, το έτος 1994 προάγεται παρ' Εφέταις και το έτος 1998 παp'   Αρείω Πάγω, ενώ το έτος 2003 τον βρίσκει στα ιδιόκτητα γραφεία της λ. Αλεξάνδρας 108, έχοντας αναπτύξει επαγγελματικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Έχει χειριστεί με επιτυχία, δικαστικώς & συμβουλευτικώς, υποθέσεις με μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, στο δε πελατολόγιο του ανήκουν μεγάλες εταιρείες από το χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού, όμιλοι εισαγωγής ιατροτεχνολογικών εφοδίων, μεγάλα ιδιωτικά σχολεία και ΙΕΚ, εταιρείες παροχής υπηρεσιών & εμπορίας αγαθών, αλλά και επιχειρήσεις ανάπτυξης ακινήτων.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων, της Ένωσης Αστικολόγων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

Διατέλεσε επί τετραετία [2015-2019] Γενικός Γραμματέας στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών και επί δεκαετία [2008-2018] Γενικός Γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο του ιστορικού χωριού Μαυρίλο Τυμφρηστού Φθιώτιδος, τόπου καταγωγής των προγόνων του, με ενεργό συμμετοχή και προσωπική συνεισφορά στην αναστήλωση των μνημείων της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Αριστοτέλης Παπαγεωργίου δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
δικηγορικό γραφείο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες
  
Αριστοτέλης Παπαγεωργίου δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω
δικηγορικό γραφείο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες
Αριστοτέλης Παπαγεωργίου δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω