Αριστοτέλης Παπαγεωργίου

δικηγόρος Αθηνών παρ' Αρείω Πάγω

Γεννήθηκε στην Αθήνα, την 3η Σεπτεμβρίου 1965. Αριστούχος απόφοιτος της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής & του  10ου  πρότυπου Λυκείου Αθηνών, εισήλθε το 1983 στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε το 1987, εργαζόμενος παράλληλα κατά το διάστημα των σπουδών του ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

 ​Το έτος 1988 τον βρίσκει ασκούμενο δικηγόρο στο δικηγορικό γραφείο των Περικλέους και Δημητρίου Παπαγεωργίου, που ως κύριο αντικείμενο δικηγορίας είχαν τ´ ακίνητα και τις  επιχειρήσεις αντιστοίχως, με εξειδίκευση στα ξενοδοχεία και στον τουρισμό.

 ​Το έτος 1990 ορκίζεται δικηγόρος, το έτος 1994 προάγεται παρ´ Εφέταις και το έτος 1998 παρ´ Αρείω Πάγω, ενώ το έτος 2003 τον βρίσκει στα ιδιόκτητα γραφεία της λ. Αλεξάνδρας 108, έχοντας αναπτύξει επαγγελματικές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

 ​Έχει χειριστεί με επιτυχία, δικαστικώς & συμβουλευτικώς, υποθέσεις με μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον, στο δε πελατολόγιο του ανήκουν μεγάλες εταιρείες από το χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού, όμιλοι εισαγωγής ιατροτεχνολογικών εφοδίων, μεγάλα ιδιωτικά σχολεία και ΙΕΚ, εταιρείες παροχής υπηρεσιών & εμπορίας αγαθών, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και όμιλοι ανάπτυξης ακινήτων.

 ​Είναι ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων, της Ένωσης Αστικολόγων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων.

 ​Συμμετέχει ως Γενικός Γραμματέας στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών και επίσης ως Γενικός Γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο του ιστορικού χωριού Μαυρίλο Τυμφρηστού Φθιώτιδος, τόπου καταγωγής των προγόνων του, με ενεργό συμμετοχή στην αναστήλωση των μνημείων της ιδιαίτερης πατρίδας του.

δικηγορικό γραφείο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες
δικηγορικό γραφείο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες

δικηγορικό γραφείο

Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες

Δικηγορικό Γραφείο

Γενικά

δικηγορικό γραφείο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες

Πνευματική Ιδιοκτησία ©
Δικηγορικό Γραφείο Αριστοτέλης Παπαγεωργίου & Συνεργάτες

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 108 (5ος Όροφος)
114 72 - Αθήνα - Αττική - Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-6428000

Κατασκευή: i-creative.gr